هزینه روکش دندان در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟

پزشک تایید کننده: دکتر سعید قریشی

قیمت روکش دندان

روکش دندان معمولا آخرین راهکاری است که تقویت، بازسازی و افزایش استحکام دندان آسیب دیده به کار می‌رود. به همین خاطر هزینه روکش دندان یکی از دغدغه‌های اصلی افرادی است که برای محافظت از دندان خود نیاز به نصب آن دارند.
این درمان دندانپزشکی کمک می‌کند که دندان بعد از آسیب دیدگی، عصب کشی یا ترمیم پوسیدگی گسترده عملکرد خود را بازیافته و ظاهری زیبا و طبیعی داشته باشد.

آن‌ها می‌خواهند بدانند قیمت روکش دندان چقدر است؟ آیا بیمه هزینه روکش دندان را پوشش می‌دهد؟ هزینه روکش دندان عصب کشی شده چقدر است؟ برای یافتن پاسخ این سوالات و اطلاع از لیست قیمت روکش دندان تا پایان با ما همراه باشید.

 

جدول لیست قیمت روکش دندان

لیست قیمت روکش دندان ۱۴۰۳ به شرح جدول زیر است:

انواع روکش دندان تعرفه دندانپزشک عمومی تعرفه متخصص
روکش PFM ۴،۰۰۰،۰۰۰ ۴،۵۰۰،۰۰۰
روکش زیرکونیوم ۴،۵۰۰،۰۰۰ ۶،۰۰۰،۰۰۰
روکش آی ام پی PFM ۳،۵۰۰،۰۰۰
روکش زیرکونیا آی ام پی ۴،۵۰۰،۰۰۰

*لیست قیمت‌ها به تومان است.

 

عوامل موثر بر هزینه روکش دندان

هنگامی که به دنبال یافتن هزینه روکش دندان هستید، ممکن است با قیمت‌های متفاوتی مواجه شوید که این موضوع موجب سردرگمی شما شود.

بهتر است بدانید مبلغی که شما به عنوان هزینه نهایی روکش دندان خود می‌پردازید به عوامل متعددی بستگی دارد. مهمترین عوامل تاثیرگذار بر لیست قیمت روکش دندان عبارتند از:

  • هزینه لابراتوار
  • دستمزد دندانپزشک
  • نوع و جنس روکش دندان
  • برند و کشور سازنده روکش
  • نوع بیمه
  • تعداد دندان
  • نیاز به درمان‌های جانبی

 

هزینه لابراتوار

بخشی از هزینه روکش دندان صرف فرآیند ساخت روکش در لابراتوار (آزمایشگاه) می‌شود و هر لابراتوار هزینه خاصی را برای تولید روکش از فرد دریافت می‌کند.

هزینه ساخت روکش دندان در لابراتوار

 

دستمزد دندانپزشک

بخش دیگری از هزینه کلی روکش کردن دندان‌ها مربوط مبلغی است که باید به عنوان دستمزد دندانپزشک پرداخت کنید. این مبلغ بر اساس تجربه و سابقه دندانپزشک، شهر و منطقه‌ای که در آن فعالیت می‌کند و همچنین خصوصی یا دولتی بودن کلینیک متغیر است.

 

نوع و جنس روکش دندان

روکش دندان براساس نوع و جنس ماده سازنده شامل انواع مختلفی همچون روکش سرامیکی، روکش فلز سرامیک و … است. همین موضوع یکی از فاکتورهای موثر در تعیین تعرفه روکش دندان است.

به عنوان مثال قیمت کامپوزیت دندان با قیمت روکش دندان سرامیکی متفاوت است.

 

قیمت انواع روکش دندان

 

برند و کشور سازنده روکش

انواع روکش دندان که توسط برندها و کشورهای مختلف ساخته می‌شود کیفیت و قیمت متفاوتی دارند. از این رو هنگام محاسبه قیمت روکش دندان، برند و کشور سازنده روکش تاثیر بسزایی دارد.

 

نوع بیمه

روکش دندان یکی از خدمات درمانی (و زیبایی) دندانپزشکی است که برخی شرکت‌های بیمه هزینه آن را پوشش می‌دهند. اینکه چه مقدار از هزینه روکش دندان توسط بیمه تامین شود بستگی به شرکت بیمه و نوع قرارداد بیمار با آن شرکت دارد.

 

تعداد دندان

یکی دیگر از عوامل موثر در تعیین قیمت روکش دندان این است که چه تعداد از دندان‌های بیمار نیاز به روکش دارد. مسلما هرچه تعداد دندان‌هایی که باید روکش روی آن‌ها نصب شود بیشتر باشد، هزینه نهایی بالاتر خواهد بود.

 

نیاز به درمان‌های جانبی

نیاز به درمان‌های جانبی قبل از انجام روکش دندان موضوعی است که باید توسط دندانپزشک تشخیص داده شود. ممکن است لازم باشد قبل از قالب‌گیری و اجرای روکش، درمان‌های دیگری مانند عصب کشی یا ترمیم پوسیدگی یا ترک خوردگی دندان انجام شود.

در این صورت هزینه روکش دندان عصب کشی شده با مبالغ ذکر شده در جدول متفاوت است.

 

کدام روکش دندان از نظر هزینه به صرفه تر است؟

با توجه به تفاوت قیمت انواع مختلف روکش دندان از نظر جنس، نوع، برند و کشور سازنده، احتمالا این سوال برایتان پیش می‌آید که بهترین روکش دندان از نظر قیمت کدام است؟

اگر ظاهر و زیبایی روکش دندان برایتان مهم است بهتر است روکش زیرکونیا یا سرامیکی را انتخاب کنید. اما اگر به استحکام و دوام طولانی مدت روکش اهمیت می‌دهید روکش فلزی یا فلز-سرامیک گزینه بهتری است.

 

انتخاب رنگ روکش دندان

 

به طور کلی هنگام انتخاب نوع روکش دندان علاوه بر قیمت، باید فاکتورهای دیگری مانند عمر مفید، استحکام و کیفیت را نیز مد نظر قرار دهید. برای تهیه یک روکش قوی و مستحکم، اگرچه در ابتدا باید هزینه بالاتری بپردازید اما ماندگاری و استحکام آن شما را از هزینه‌های ترمیم و تعویض زودهنگام نجات می‌دهد.

 

قیمت روکش دندان با بیمه

همانطور که اشاره شد برخی شرکت‌های بیمه، درمان‌های دندانپزشکی را پوشش داده و بخشی از هزینه روکش دندان را تقبل می‌کنند. قیمت روکش دندان با بیمه، به شرکت بیمه‌گر و نوع قراردادی که با بیمار دارد بستگی دارد.

برای اطلاع از شرایط و مبلغ تحت پوشش بیمه برای روکش دندان و سایر درمان‌های دندانپزشکی لازم است با شرکت بیمه خود تماس گرفته و اطلاعات دقیقی را در این رابطه کسب نمایید.

 

سوالات متداول

در ادامه به سوالات پرتکرار شما در مورد قیمت روکش دندان پاسخ میدهیم.

 

قیمت روکش دندان عقل چقدر می‌شود؟

دندان عقل در انتهای دهان قرار دارد و قابل مشاهده نیست بنابراین زیبایی روکش آن اهمیت چندانی ندارد. از طرفی روکشی که برای این دندان استفاده می‌شود باید استحکام و مقاومت بالایی داشته باشد. بنابراین روکش دندان عقل معمولا از نوع روکش فلزی یا استیل ضد زنگ است که قیمت پایینی دارند. هزینه روکش دندان عقل از ۲،۵۰۰،۰۰۰ تومان شروع می‌شود.

 

آیا هزینه روکش دندان جلو بیشتر است؟

قیمت روکش دندان جلو همانند سایر دندان‌ها به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد که به آن‌ها اشاره شد. در روکش دندان جلو علاوه بر استحکام، ویژگی‌های ظاهری و زیبایی روکش نیز اهمیت دارد. از این رو، روکش دندان جلو معمولا از جنس سرامیک-فلز، سرامیک یا زیرکونیا ساخته می‌شود که نسبت به روکش تمام فلز قیمت بالاتری دارند.

برای مشاهده لیست هزینه روکش دندان جلو به جدول ابتدای صفحه مراجعه نمایید.


اگر برای تخمین هزینه روکش دندان عصب کشی شده یا پوشش عیوب ظاهری و نواقص جزئی دندان‌های خود نیاز به لیست قیمت روکش دندان دارید، به مطب دکتر سعید قریشی به عنوان دندانپزشک متخصص و باتجربه مراجعه نمایید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها